Καθαρισμός Σαλονιών Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία

Μια από τις βασικές παραμέτρους που καθορίζουν μια ποιοτική φιλοξενία-υπηρεσία είναι η καθαριότητα και η προστασία των χώρων διαμονής που επιλέγει και αξιολογεί ο κάθε φιλοξενούμενος-πελάτης σας.

Αναβαθμίστε την ποιότητα διαμονής και φιλοξενίας των πελατών σας, διατηρώντας τα στρώματα σας καθαρά και υγιεινά. Αποφύγετε το κόστος αντικατάστασης, απομακρύνοντας λεκέδες, δυσάρεστες οσμές και αλλεργιογόνα σωματίδια, με προστασία μεγάλης διάρκειας. Με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία μας επεμβαίνουμε άμεσα εξασφαλίζοντας εγγυημένο αποτέλεσμα στο χρόνιο πρόβλημα του σωστού καθαρισμού, της συντήρησης και της υγιεινής που επηρεάζουν άμεσα και έμμεσα την υγεία. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα συστήματα οικολογικού καθαρισμού σε υφάσματα η δέρματα. Μετά τον καθαρισμό εφαρμόζουμε σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η όποια προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Όλα τα προϊόντα καθαρισμού και προστασίας, είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα, ακόμη και στην άμεση επαφή βρεφών και νηπίων.

Αναλαμβάνουμε τον εξειδικευμένο επιτόπιο καθαρισμό σε:

Στρώματα

Σαλόνια

Μοκέτες /Χαλιά

Καθίσματα

* Σε στρώματα με επιβαρημένα επίμονους λεκέδες και μούχλα παρέχουμε πλύσιμο στρώματος με εξειδικευμένα μηχανήματα και οικολογικά καθαριστικά microsplitting, δερματολογικά ελεγμένα χωρίς χημικά, σαπούνια και κ.α. Με αποτέλεσμα να μη χαλάει το στρώμα. Άριστα αποτελέσματα , εξολόθρευσης οσμών , μικρόβιων και αλλεργιογόνων ουσιών.