Αδιαβροχοποίηση υφασμάτων

Το πρόβλημα

Οι λεκέδες από τρόφιμα, λάδια, αντηλιακά και βιολογικά υγρά δεν επηρεάζουν μόνο την εμφάνιση αλλά μπορούν να καταστρέψουν ανεπανόρθωτα τα ρούχα μας, τους καναπέδες, τα χαλιά και τα έπιπλα. Σε πολλές περιπτώσεις η χρήση χημικών ή ισχυρών καθαριστικών απαγορεύεται από τον ίδιο τον κατασκευαστή. Επομένως πως μπορεί να προστατευθεί ένα ύφασμα πριν λεκιάσει;

Λύση

Το SurfaPore H είναι ένα καινοτόμο προϊόν βάσεως νερού το οποίο εφαρμόζεται εύκολα σε βαμβακερά και δερμάτινα υφάσματα, χωρίς να επηρεάζει την αρχική τους εμφάνιση.

Προστατεύει και αδιαβροχοποιεί αποτελεσματικά ταπετσαρίες επίπλων, χαλιά, κουρτίνες και επιφάνειες καλυμμένες με ύφασμα, απωθώντας χημικά το νερό και τη βρωμιά.

Οι λεκέδες από τρόφιμα και λάδια αδυνατούν να εισχωρήσουν και να λερώσουν τις επικαλυμμένες με SurfaPore® H επιφάνειες και έτσι οι λεκέδες απομακρύνονται ευκολότερα, οι επιφάνειες λερώνονται δυσκολότερα και η καθαρή τους εμφάνιση διαρκεί περισσότερο.

SurfaPore H

[yith_wcwl_add_to_wishlist]

QUICK VIEW

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

SurfaPore H Nanophos

Εφαρμογή

Η επιφάνεια πριν την εφαρμογή θα πρέπει να είναι καθαρή, χωρίς λιπαρούς λεκέδες και στεγνή. Πριν την εφαρμογή, ανακινήστε καλά το προϊόν. Μπορεί να εφαρμοστεί με πινέλο, ρολό ή ψεκασμό. Σε υφάσματα από βαμβάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος της εμβάπτισης, με χρόνο εμβάπτισης από 0.5 έως 10 λεπτών.

Εφαρμόστε σε δέρμα με κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιώντας καθαρό πανί χωρίς χνούδια και απομακρύνοντας το περισσευούμενο υλικό. Σε κάθε περίπτωση προτείνεται η δοκιμή σε μικρή επιφάνεια πριν την τελική εφαρμογή. Δεν χρειάζεται αραίωση. Για πολύ απορροφητικές επιφάνειες, επανεφαρμόστε μέσα σε 1 ώρα. Η προστασία επιτυγχάνεται πλήρως 24 ώρες μετά την εφαρμογή.

Καλυπτικότητα: 8-15 m2 /L ανάλογα την απορροφητικότητα της επιφάνειας εφαρμογής

.